10 maart 2023

Feuerengel

A Tribute To Rammstein + DJ Beardlock
archief
Rammstein Tribute
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Voorverkoop 28 euro

Van alle Rammstein tributes op de wereld komt FEUERENGEL wel heel dicht bij het origineel in de buurt. Niet alleen qua sound, maar het hele visuele plaatje klopt. Met vuurwerk, visuals, theater, decor, kostuums, de hele santenkraam. Een mooie ode aan de Duitse grootmeesters. “Könnt ihr uns fühlen? Wir verstehen euch nicht!”

Het doel van deze enige officiële Rammsteincoverband is het zo getrouw mogelijk neerzetten van de grootse, bombastische show van industrial rockers Rammstein. De band ontstond na een show van Rammstein meegemaakt te hebben in 1997. Al snel zorgde Feuerengel voor veel interesse bij de Duitse- en later ook de Nederlandse pers. Maar daar bleef het niet bij, zelfs de heren van Rammstein zelf waren onder de indruk, wat leidde tot een uitnodiging om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid. Sindsdien hebben duizenden mensen de spectaculaire show van Feuerengel kunnen aanschouwen.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol verrassingen en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands aller tijden.

+ DJ Beardlock

Tips

vrijdag 15 november

Elmer

vrijdag 19 april

Matt Perriment

+ Dreamer
presented by Call It What You Want
woensdag 24 april

Slum Village

Since '92 Tour
i.s.m. Calico Club
zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden