28 maart 2023

Limburgse Popprijs 2022

Uitreiking Limburgse Popprijzen
archief
Uitreiking Popprijs
Open 18:00 / Aanvang 18:30

De Limburgse Popprijzen worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan artiesten, ondernemers en/of organisaties die in 2022 de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuzieksector. De Limburgse Popprijzen bestaat uit vier categorieën (Beste Limburgse Initiatief, Beste Limburgse Muziekorganisatie, De Limburgse Belofte én de Limburgse Young Professional). Meer over de Limburgse Popprijs vindt u op www.limburgsepopprijs.nl

De winnaars van de Limburgse Popprijs 2022 worden bekend gemaakt op dinsdag 28 maart 2023, om 18.30 uur tijdens de L1 uitzending, live vanuit Poppodium Grenswerk in Venlo.

Jiri11, Solomon, Dookie, Traplab Radio, Bankastudios, Tracksuit studio’s, Poppodium Nieuwe Nor, Pinkpop, De Bosuil, Yentl Meijers, Denise Sloots en Maud Berben zijn de twaalf genomineerden van de Limburgse Popprijs 2022, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de Limburgse acts, artiesten, ondernemers en organisaties die in het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse Popmuziek.

Tips

zaterdag 28 september

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

donderdag 12 september

Ten Years After

zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden