09 december 2016

90’s NOW
Spice Girls Edition

Spice Up Your Life!
archief
90's
Open 21:00 / Aanvang 21:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 17,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 15 euro
(De prijzen zijn inclusief alle kosten)

We’re going to Spice Up Your Life met een speciale 90’s NOW Spice Girls Edition! Een live-act en toepasselijke aankleding geven het perfecte excuus om je te gedragen als een hysterische tiener zoals toen. Haal dus je plateauzolen en glitterjurken terug van onder het stof, en Say You’ll Be There!

90’S NOW is al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren ’90! Tijdens 90’S NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’S NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Voeg daar nog crappy commercials, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo terug in die tijden dat écht alles mocht.

Samen met 90’s NOW en DSV organiseert Grenswerk deze avond voor het goede doel Kidzbase. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar Kidzbase. 90’S NOW is al meer dan 10 jaar een bekende hitshow met muziek uit de jaren ’90. Deze avond zal in het teken staan van een speciale Spice Girls Edition. Stichting Kidzbase heeft als doel om kinderen te helpen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin.

Tips

vrijdag 9 november

Maceo Parker

Laatste tickets!
zaterdag 19 januari

This is Jackson's THRILLER

Clubtour 2019
zaterdag 17 november

Jacin Trill

Happyland 2.0 Tour
+ support by Jiri11
vrijdag 14 december

Delinquent Habits

Latino Hiphop legends
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden