vrijdag 6 december

AC/DC UK – Highway To Hell Tour

+ Special Guest: Meatallica
tickets
Tribute
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 27 euro

Na meer dan 10 jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oeuvre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008.

Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

Van festivals als Graspop Metal Meeting, Paaspop Schijndel, Bospop Weert en Huntenpop, tot podia door het hele land: AC/DC UK mocht er al met succes het podium beklimmen en het dak eraf spelen.

+ Special Guest: Meatallica

Meatallica is het ambitieuze project van vier doorwinterde muzikanten onder leiding van zanger/gitarist Geoffrey Vanderhaegen uit Oostkamp (België). Samen met zijn collega’s, Conrad Hultermans, Arnoud Van de Griend en Frederick Peeters, gaan ze tot op het bot om de rauwe en onsterfelijke muziek van de Amerikaanse band rond frontman James Hetfield zo perfect mogelijk te vertolken.

Jarenlange ervaring, toewijding en liefde voor hun heavy metal goden vormen de drijvende kracht achter deze band. Het is juist die ‘attitude’ van Metallica zelf, die hen ooit geïnspireerd heeft om een instrument op te pakken en in de voetsporen van hun helden te treden.

Meatallica leeft volgens de slogan: ‘Metallica To The Bone’. Geen nagebootste fragmenten of danspasjes maar wel een dosis pure en rauwe energie. Kortom, MEATALLICA biedt een unieke muzikale reis met een band die er staat en er 100% voor gaat!

Tips

donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
uitverkocht
vrijdag 18 oktober

Edwin Evers Band

presenteert 80's & 90's Tour
donderdag 28 november

Bizkit Park

vrijdag 14 juni

Bob Wayne

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden