27 januari 2023

ADF Samski

Vlekkeloos / Bobby G / Fais / Cetje / BobbyFresh
archief
Hiphop
Open 20:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 16 euro
Leeftijd: 14+

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel. De muziek die hij maakt heeft 90’s en 00’s hiphop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

De support tijdens deze show komt van twee lokale collectieven: Qwartier77 met Fais + Cetje en O-Sevens met Vlekkeloos + Bobby G. Mr. BobbyFresh draait de boel bij elkaar. Let’s get it!

Fais
Fais is een opkomende artiest met een diverse, inspirerende en energieke muziekstijl. Inspiratie voor zijn muziek haalt hij uit zijn wijk, sociale omgeving en ervaringen wat een originele ‘touch’ geeft aan zijn nummers. In 2020 is hij begonnen met het professionaliseren van zijn muziekcarrière door actief te participeren in de Venlose hip-hop scene. Podiumervaring heeft hij kunnen opdoen bij onder andere de Urban Summer Tour, ZPF Aan de Waterkant en het Mooiweertheater.

Cetje
Cetje is een rapper, afkomstig uit Venlo.In 2016 begon hij met teksten schrijven en freestylen op straat. Na een aantal jaar meerdere freestyles te hebben geplaatst op Instagram, heeft Cetje eind 2019 besloten om een serieuze rapcarrière aan te gaan. Cetje staat vooral bekend om zijn zware stem, lyricale vaardigheid en zachte G. Zijn veelzijdigheid is wellicht nog zijn grootste kracht. In elk subgenre van hiphop kan hij uit de voeten en elke track van hem heeft een andere energie.

Vlekkeloos
Vlekkeloos kreeg nationale bekendheid met zijn 101Barz sessie en deelname aan het radioprogramma FunX-talent in 2018. Zijn publiek werd nóg groter door zijn EP genaamd ‘Botero’, een arsenaal aan singles en een reeks ‘No Hook’ tracks. De Maastrichts/Colombiaanse rapper geeft een moderne twist aan traditionele Hip Hop en heeft een aanstekelijke energie op het podium.

Bobby G
Hij maakt zijn eigen artwork, schrijft zijn eigen teksten, designed zijn eigen kleren en maakt zijn eigen beats. Bobby G is een alleskunner. Geboren en getogen in Venlo begon hij in 2007 op 8 jarige leeftijd met het produceren van zijn eigen hiphop tracks. Een zeer getalenteerde jongeman waar we hoe dan ook nog veel van gaan horen.

Tweets

Tips

vrijdag 1 december

Wiegedood

Support: Alkahest
donderdag 21 maart

Joy Division Undercover

45 Years Unknown Pleasures
vrijdag 22 december

YORI

zaterdag 6 januari

A*Fever (ABBA Fever)

Happy New Year
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden