15 augustus 2021

Afterpartees + Andy & the Antichrist

Aan de Waterkant
archief
Open 19:00 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 12,50 euro

Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes, Parquet Courts, Jonathan Richman en Blondie. Melodieuze powerpop met een goed oor voor hooks. Ze speelden op elk denkbaar festival (waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Lowlands) en zijn druk bezig met een nieuw album dat dit jaar verschijnt.

All the way from Horst heeft Andy & the Antichrist een hele hoop singles en een ietwat uit de hand gelopen EP de wereld ingesmeten in de hoop dat het bij de muziekliefhebber blijft plakken. Met de lekkerste ritmesectie van Nederland (zelf uitgeroepen) wil dit orkest hun muziek – ergens tussen garage, indie en punk- met de rest van de wereld delen.

Het hernieuwde park aan de Lage Loswal in Venlo is deze zomer het decor voor het nieuwe stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking van Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en staat in het teken van muziek, theater, lokaal eten en drinken op een historische plek in Venlo. De kaartverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl.

Tips

vrijdag 14 januari

DeWolff

Wolffpack Tour
vrijdag 3 december

FAUN

zaterdag 18 september

[WORDT VERPLAATST] Arrested Development

in samenwerking met Calico Jack
zondag 5 december

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden