16 december 2017

Afterpartees Slotconcert

Met o.a. Altin Gün + Keezus Christus Disco Mis + Mighty Breaks + Bounty Island + Slack Attack
archief
Slotconcert
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 18,50 euro

Afterpartees zijn terug! Begin 2018 komt (eindelijk) het tweede album uit maar eerst is het tijd voor GROOT FEEST! Op zaterdag 16 december sluiten ze het jaar knallend af met het legendarische Slotconcert in Grenswerk ??? Het wordt wederom een avond met killer bands én een spectaculair randprogramma.

Afterpartees
Nieuwe liedjes, nieuwe outfits, nieuwe energie – en heel veel zin in hun eigen Slotconcert. Gitarist Bas: “het wordt echt een geniale party – we gaan covers spelen met de andere bands, onze nieuwe songs zijn killer en Grenswerk heeft het bier extra koud gezet; bijna 6,5 graden die avond! Brrr, echt koud!”

Keezus Christus
De man met liefde voor iedereen. De man met disco in zijn bloed. Keezus Christus. Hij zal deze avond een unieke Kerst Mis komen geven met de allerbeste plaatjes, live acts en (als de geruchten kloppen) een #hostikanon

#hostikanon #hostikanon #hostikanon

Altin Gün
Deze band is de meest sexy, groovy en Turks-zingende band van Nederland. Even wat WD40 in de broek en dan die roestige Limburgse heupen los schudden op deze sick, sick, sick goede Turkse folk rock psych band.

 

Mighty Breaks
Een van de drie bands met saxofoon vandaag en dat is niet zonder reden. Sax is sex. In het geval van The Mighty Breaks is de sax de seks en de “schreum” (overdrive) de kers. Ben je fan van motown,Ty Segall en jongens met denim jasjes? Dan ben jij vanaf NU fan.

Bounty Island
Onze provincie heeft genoeg toffe bands. Echt waar. Kijk maar naar Bounty Island – absurd catchy tropische en vreemd met gitaarriffs die als – een band die zo op de hipste Indie Blogs had gekund als ze niet zo verdomd Limburgs waren geweest.

Slack Attack
De nieuwe band van Mart – ex-zanger van ex-band The Super Soakers – is extreem chille groovy slackerpop met sax en sex. Wij hebben de live primeur!

Tweets

Tips

uitverkocht
vrijdag 18 november

[UITVERKOCHT] Stahlzeit

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein
zaterdag 26 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
in de Maaspoort
zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden