31 juli 2021

Airwalk presents Nifra b2b Fisherman

Aan de Waterkant
archief
Open 18:00 / Aanvang 18:00
Early 15 euro
Regular 20 euro

Twee van de meest vooruitstrevende artiesten in de hedendaagse Trance-scene staan ​​weer op het punt het podium te delen voor een zeer speciale back-to-back! Beiden hebben huge anthems op hun naam staan zoals ‘Apache’, ‘Never Forget’, ‘Man vs Machine’, ‘Cabin Fever’ en hun hit remixes voor Armin van Buuren’s ‘Runaway’ en Markus Schulz’ ‘Upon My Shoulders’ en ‘Far ‘. Stuk voor stuk domineerden deze tunes duizenden dansvloeren wereldwijd.

Met hun energieke b2b-sets op onze eerste twee edities van Airwalk – Indoor Trance Festival en hun performance op ’s werelds grootste Trance-evenement A State Of Trance 950 in Utrecht nog vers in het geheugen, maken we ons klaar voor een absolute next level ervaring. Een 5 uur durende muzikale reis aan de waterkant!

Het hernieuwde park aan de Lage Loswal in Venlo is deze zomer het decor voor het nieuwe stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking van Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en staat in het teken van muziek, theater, lokaal eten en drinken op een historische plek in Venlo. De kaartverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl.

Tips

zaterdag 30 april

Megaherz

zaterdag 18 september

[WORDT VERPLAATST] Arrested Development

in samenwerking met Calico Jack
donderdag 11 november

EUT

zaterdag 20 november

De Dijk

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden