03 juli 2020

Akwasi

We Kunnen Weer!
archief
Hiphop
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 18,50 euro

Er is voor dit concert geen deurverkoop. Kaarten worden alleen online verkocht via deze pagina.

Akwasi Owusu Ansah (1988, Amsterdam) groeit op in de Bijlmer en Osdorp. Deze Amsterdammer met Ghanese roots heeft bewezen een creatieve duizendpoot te zijn.
Tijdens zijn studie als Theatraal Performer aan de Toneelacademie Maastricht kreeg Akwasi samen met Leeroy en producer Hayzee een platencontract aangeboden bij TopNotch / Universal. Hier bracht de succesvolle hiphopformatie Zwart Licht drie albums uit. Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman van de groep.

Grenswerk gaat weer open voor een reeks concerten. We hebben ruim opgezette tweezits-plekken in onze zaal gecreëerd, waar je kunt genieten van hele gave en intieme shows samen met een buddy. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert slechts 80 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. Voor meer informatie zie www.grenswerk.nl/wekunnenweer.

Tweets

Tips

zaterdag 26 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
in de Maaspoort
donderdag 14 juli

The Sadies

vrijdag 29 oktober

Janse Bagge Bend

40 Jarig Jubileum
vrijdag 25 maart

[UITVERKOCHT] Lex Uiting

Gans Veur Gaon Clubtour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden