11 februari 2017

Aloha Fest

Surfer Joe + Terrorsaurs + Kilaueas + Aloha Sluts + Biarritz Boys + Stories From Shamehill
archief
Surf
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 12,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 10 euro

Surfmuziek terug van weggeweest? Of is het soms nooit helemaal uitgestorven? Feit is dat deze muziekstroming elke 10 jaar weer de kop op steekt. En gezien de hoeveelheid kwaliteitsbands die het genre de laatste tijd oplevert, lijkt het weer zover te zijn. Hoog tijd dus voor Aloha Fest! Een avond vol surfmuziek en surfcultuur gepresenteerd door deels Venlose band Aloha Sluts. Op zaterdag 11 februari 2017 komen een aantal van de beste surfbands van Europa in Grenswerk.

Surfer Joe
Het trio rondom ‘Mister Surf Ambassador’ Lorenzo Valdambrini is een van de meest spelende surfbands ter wereld. Surfer Joe toerde al ontelbaar vaak door Europa, twee keer in de USA, eentje door Zuid-Amerika en binnenkort ook nog Japan! Onlangs verscheen een split-album met de Kilaueas, waarop beide bands hun favoriete Astronauts songs coverden.

Terrorsaurs
Terrorsaurs (UK) is een van de vernieuwers van het Surf-genre. Het trio bracht al 2 platen uit op het Amerikaanse rockabilly label Wild Records, wat vooral bekend staat om de rauwe productie. Gemaskerd en vol energie overtuigen ze elk publiek. Het optreden in Venlo is bovendien exclusief, want zo vaak zijn deze Britten niet op het Europese vasteland te zien. In 2016 waren ze vooral aan het toeren door de USA!

Kilaueas
Kilaueas (Berlijn) is een van de beste surfbands van Duitsland. Honderden optredens per jaar, van Amerika tot Oezbekistan (al is dat laatste concert nooit officieel bevestigd). Tijdens hun optreden onlangs in Pacific Park in Amsterdam ging letterlijk het dak er af. De band speelde de ene toegift na de andere, tot diep in de nacht!

Aloha Sluts
Aloha Sluts is een instrumentaal trio uit Nederland. Begin 2016 verscheen hun debuut EP op het roemruchte Tombstone Label op vinyl en inmiddels is de band een graag geziene gast op binnen- en buitenlandse podia. Zo speelden ze afgelopen zomer op het Zomerparkfeest in Venlo en waren ze te gast op het Surfer Joe Summer Festival in Livorno, het grootste surffestival ter wereld!

Biarritz Boys
Biarritz Boys (Nijmegen) bestaat al sinds 2001 en de heren zijn sindsdien uitgegroeid tot een van Nederlands spectaculairste live acts! Het kwartet grossiert in dubbelloops gitaar geweld en daarnaast blijken ze ook nog eens zeer begenadigde songwriters te zijn.

Stories From Shamehill
Stories From Shamehill (Purmerend) zorgt op elk podium voor onvervalste jaren 60 surf. Galmende gitaren over een swingende beat, waarbij vooral het enthousiasme van bassiste Marit niet te missen is!

Tips

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
Tien Jaar Grenswerk
zaterdag 18 januari

Toontje Lager

vrijdag 22 november

New Model Army

Unbroken Part 2 Tour
vrijdag 17 januari

VENUES

Transience Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden