14 oktober 2021

Amsterdam Klezmer Band

in de Maaspoort
archief
Klezmer / De Maaspoort Theater & Events
Open 19:45 / Aanvang 20:15
Voorverkoop 22,50 euro

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Al ruim twintig jaar eindigt elk optreden van de Amsterdam Klezmer Band onvermijdelijk in een bruisend dansfeest. Want dat is nou eenmaal wat klezmer met je doet. Het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek. Inmiddels weten de zeven muzikanten van AKB precies hoe ze dit feestje bouwen. Er wordt gegeind en gespeeld met het publiek en virtuoze improvisaties doen alle sores vergeten.

Het nieuwe album ‘Fortuna’ vormt de basis van dit concert, maar ook de hoogtepunten van succesvolle shows als ‘Benja’ en ‘Septacost’ zullen eraan bijdragen dat de temperatuur in de zaal naar zomerse waarden stijgt.

Come Together is een reeks concerten georganiseerd door Grenswerk en de Maaspoort. De Come Together concerten zijn allemaal corona proof. Dit houdt in dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is per show. De concerten zijn allemaal seated. De concerten worden gehouden in de Grote Zaal en Frans Boermans zaal van de Maaspoort en in de zaal van Grenswerk.

Tips

donderdag 12 september

Ten Years After

vrijdag 29 november

De Donkere Dagen

Jasper Steverlinck in de Joriskerk
woensdag 16 oktober

Ongenode Gaste & meer

Opening Tien Jaar Grenswerk
zondag 9 februari

The Bootleg Beatles

Celebrating The Fab Four on Film
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden