07 november 2020

[VERPLAATST] Amsterdam Klezmer Band

Verplaatst naar 14-10-2021
archief
Klezmer / De Maaspoort Theater & Events
Open 19:00 / Aanvang 19:30
Voorverkoop 22,50 euro

Deze show is verplaatst naar 14-10-2021. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Een refund aanvragen is ook mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Al ruim twintig jaar eindigt elk optreden van de Amsterdam Klezmer Band onvermijdelijk in een bruisend dansfeest. Want dat is nou eenmaal wat klezmer met je doet. Het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek. Inmiddels weten de zeven muzikanten van AKB precies hoe ze dit feestje bouwen. Er wordt gegeind en gespeeld met het publiek en virtuoze improvisaties doen alle sores vergeten.

Het nieuwe album ‘Fortuna’ vormt de basis van dit concert, maar ook de hoogtepunten van succesvolle shows als ‘Benja’ en ‘Septacost’ zullen eraan bijdragen dat de temperatuur in de zaal naar zomerse waarden stijgt.

Come Together is een reeks concerten georganiseerd door Grenswerk en de Maaspoort. De Come Together concerten zijn allemaal corona proof. Dit houdt in dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is per show. De concerten zijn allemaal seated. De concerten worden gehouden in de Grote Zaal en Frans Boermans zaal van de Maaspoort en in de zaal van Grenswerk.

Tips

zondag 15 september

Laurence Jones

+ Danny Giles
zaterdag 4 januari

The Dutch Queen Tribute

50 Jaar Killer Queen
zaterdag 14 september

Flyte

Call It What You Want
zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden