zondag 3 oktober

Ben van den Dungen Quartet

in Take Five
tickets
Jazz
Open 16:30 / Aanvang 17:00
Voorverkoop 12 euro

Deze show is verplaatst naar zondag 3 oktober 2021. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Een refund aanvragen is ook mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Het Ben van den Dungen Quartet brengt een hommage aan de legendarische saxofonist John Coltrane en zijn muziek, een van de meest invloedrijke saxofonisten aller tijden. Hij verwierf bekendheid tijdens zijn periode bij Miles Davis en zijn soloprojecten sloegen in als een bom. De LP’s ‘Blue Trane’ en ‘Giant Steps’ verwonderden vriend en vijand en waren van meet af aan klassiekers!

In de jaren zestig formeerde ‘Trane’ een nieuw kwartet en sloeg daarmee een nieuwe weg in. Een onmiddellijke verandering van de jazzmuziek van de jaren zestig was het gevolg. De modale jazz was geboren met beroemde albums als ‘Impressions’ en ‘A Love Supreme’. Het Ben van den Dungen Quartet brengt in deze wervelende ode een hedendaagse interpretatie van een met recht als ‘classics’ bestempeld repertoire.

Jazzfestival Autumn Leaves keert ook dit jaar weer terug in Venlo. Het gaat in totaal om zeven concerten verdeeld over verschillende locaties in de stad: Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events, Café Take Five en Café de Klep. Autumn Leaves is een samenwerking tussen Grenswerk, de Maaspoort en Take Five.

Tips

vrijdag 29 oktober

Janse Bagge Bend

40 Jarig Jubileum
vrijdag 6 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
donderdag 2 december

Ultimate Eagles

zaterdag 13 november

Glennis Grace

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden