zaterdag 13 oktober

Benjamin Herman’s Bughouse

Autumn Leaves
tickets
Jazz / Café Take Five
Open 20:00 / Aanvang 22:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 17,50 euro / Passe-partout (incl. 1,- servicekosten) 60 euro / Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 17,50 euro

Benjamin Herman is dit jaar vijftig geworden en viert dat met maar liefst drie verschillende albums in drie verschillende bezettingen. Een daarvan is Bughouse, waarop een langgekoesterde wens tot vervulling komt: jazz en punk laten samenmelten. Na een ontmoeting met drummer Olav van den Berg (Seein’ Red, Lärm,) leek alles eindelijk op zijn plaats te vallen. Met de toevoeging van gitarist Reinier Baas en bassist Peter Peskens (Jungle By Night, The Mysterons) was de line-up compleet. Het resultaat zijn 20 knallende composities met een gemiddelde speelduur van twee minuten. De band staat hiermee in de zeer intieme setting van café Take Five.

Dit concert is een onderdeel van het Autumn Leaves Jazzfestival. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar staan ook aankomende oktober en november in het teken van jazz. Het gaat in totaal om een tien concerten verdeeld over verschillende locaties in de stad. Autumn Leaves is een initiatief van Poppodium Grenswerk, Take Five, Museum Van Bommel Van Dam en Theater de Maaspoort. Voor de optredens zijn losse tickets verkrijgbaar maar ook een passe-partout die toegang geeft tot alle shows.

Tips

donderdag 1 november

Jennie Lena

vrijdag 16 november

Young Gun Silver Fox

Albumtour 'AM Waves'
vrijdag 2 november

JW Roy & The Royal Family

+ Lea Kliphuis
zondag 18 november

Bob Dylan Approximately

A Tribute to Robert Zimmerman
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden