29 april 2018

Birds of Chicago

Voormalig frontvrouw van Po' Girl
archief
Americana
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 18,50 euro / Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro

Let op: dit concert is semi-seated. Er zijn zowel zit- als staplaatsen. Deze zijn niet te reserveren. Wees er op tijd bij!

De uiterst charismatische frontvrouw Allison Russell vormde enige jaren terug samen met haar partner JT Birds Of Chicago. Russel kennen we natuurlijk als frontvrouw van Po’ Girl, waarmee ze onder andere in Perron55 en op Zomerparkfeest speelde. Met hun onweerstaanbare muzikale mix van rootspop, soul, folk en americana en zelfs een vleugje Caribische klanken hebben ze een fanatieke fanbase hebben opgebouwd en diverse albums uitgebracht. Wat opvalt is hun gezamenlijke vocale harmonieën die prachtig mengen en tezamen iets magisch creëren, een beetje zoals Gram Parsons en Emmylou Harris ooit lieten horen maar dan met meer soul.

Hun songs zijn prachtige zomerse, maar soms ook zeer persoonlijke en aangrijpende liedjes die nog lang in je hoofd blijven hangen. Hun laatste album Real Midnight is een droom van een album dat door niemand minder dan Joe Henry werd geproduceerd. In 2017 gaan ze met Luther Dickinson de studio in voor een nieuw album dat naar verwachting begin 2018 uit zal komen.

Tweets

Tips

donderdag 20 december

You Win Again

Celebrating The Music of The Bee Gees
vrijdag 25 januari

DeWolff

Thrust Tour Benelux
uitverkocht
vrijdag 26 oktober

[UITVERKOCHT] Fastlove

A Tribute to George Michael
uitverkocht
donderdag 22 november

Sven Hammond

Rapture Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden