zondag 29 april

Birds of Chicago

Voormalig frontvrouw van Po' Girl
tickets
Americana
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro

Let op: dit concert is semi-seated. Er zijn zowel zit- als staplaatsen. Deze zijn niet te reserveren. Wees er op tijd bij!

De uiterst charismatische frontvrouw Allison Russell vormde enige jaren terug samen met haar partner JT Birds Of Chicago. Russel kennen we natuurlijk als frontvrouw van Po’ Girl, waarmee ze onder andere in Perron55 en op Zomerparkfeest speelde. Met hun onweerstaanbare muzikale mix van rootspop, soul, folk en americana en zelfs een vleugje Caribische klanken hebben ze een fanatieke fanbase hebben opgebouwd en diverse albums uitgebracht. Wat opvalt is hun gezamenlijke vocale harmonieën die prachtig mengen en tezamen iets magisch creëren, een beetje zoals Gram Parsons en Emmylou Harris ooit lieten horen maar dan met meer soul.

Hun songs zijn prachtige zomerse, maar soms ook zeer persoonlijke en aangrijpende liedjes die nog lang in je hoofd blijven hangen. Hun laatste album Real Midnight is een droom van een album dat door niemand minder dan Joe Henry werd geproduceerd. In 2017 gaan ze met Luther Dickinson de studio in voor een nieuw album dat naar verwachting begin 2018 uit zal komen.

Tweets

Tips

zondag 25 februari

Ben Heights

#FreeYourSoul Tour
met Wudstik & Niels Veron
zaterdag 3 maart

Tango & Cash

Back in Time
vrijdag 20 april

The Hillbilly Moonshiners

play Mumford & Sons
zaterdag 17 maart

Dave Clarke

+ Nadia Struiwigh + Nimm2
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden