21 april 2018

Blaudzun

Album Releasetour _UP_
+ support: CUT_
archief
Indierock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 23 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 25 euro

Op de eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun verrassend de gloedvolle nieuwe track ‘_hey now’. De song is een voorbode van zijn nieuwe album ‘_UP_’ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. Een dag na de release trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met een exclusief concert in de AB Brussel, gevolgd door zes shows in Nederland, waaronder Grenswerk, TivoliVredenburg en Paradiso, evenals een aantal optredens in Zwitserland en Duitsland.

‘_UP_’ is het derde deel van de albumtrilogie ‘Jupiter’ waarvan in 2016 en 2017 de eerste delen verschenen. Het derde deel belichaamt voor de indierock zanger “het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen”. Naast de song ‘_hey now’ die door NPO Radio 2 werd verkozen als eerste Topsong van 2018 bevat het album 11 liedjes die zich kenmerken door veelzijdige melodiën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepop geluid met de nadruk op Blaudzun’s onmiskenbare stem.

Elektronisch duo CUT_ scoorde met hun cover van Stromae’s ‘Papaoutai’ een online hit. Sindsdien heeft CUT_ verschillende shows en festivals gespeeld, waaronder optredens op Lowlands, PITCH en ADE en zijn ze meerdere malen op nationale TV verschenen. Video en visuals zijn een belangrijk onderdeel van hun liveshow. Mis dit niet!

Tweets

Tips

woensdag 1 mei

TechKicks!

Het leukste tech event voor kids
uitverkocht
zaterdag 30 november

[UITVERKOCHT] Davina Michelle

Skyward Clubtour
gratis
maandag 20 mei

Acid Cannibals

in Vader Klaassens
gratis
donderdag 17 oktober

Fischer-Z

Vijf Jaar Grenswerk!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden