03 februari 2018

[VERPLAATST!] Blind Ego

+ Lesoir
archief
Rock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 20 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 18 euro

Let op: deze show wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum! Meer updates volgen snel.

Official Statement:

Sad news! Our singer Scott Balaban has an acute laryngitis and has to pause. We have tried everything, unfortunately there is currently no other solution than giving him the necessary break for recovery. We hope to make some dates in the spring or in autumn latest.

De Duitse band Blind Ego is het solo-project van RPWL gitarist Kalle Wallner. Voor het nieuwe album dook Wallner in de ‘waters of rock music’ en bracht in 2016 het veelzijdige album ‘Liquid’ uit. Een bewust gekozen naam: de nummers van het album zijn net zo afwisselend en veelzijdig als water kan zijn. Donker, agressief en heavy, maar ook helder en fris: het komt en gaat als golven in de zee. Voel je als een vis in het water en laat je meeslepen in de kolkende rockmuziek van Blind Ego.

Artrockband Lesoir zoekt de grenzen op met het nieuwe album ‘Latitude’. Van rauw tot donker en van breekbaar tot chaos: het album barst van de dynamiek. Imposante en levensechte teksten over de onstuimige wereld van nu komen tot leven. Voor het album werkte de band samen met de Britse producer John Cornfield, die eerder werkte met bands als Muse en Oasis, dat belooft wat. De Nederlandse band liet eerder over de grens al zien dat ze zeker een bezoekje waard zijn, dus come and check it out!

Tips

vrijdag 15 februari

Baer Traa

EP Presentatie Out of Thin Air
+ Maurice van Hoek
vrijdag 22 maart

Teitur

in de Joriskerk
zaterdag 20 april

Hannah Wiliams & The Affirmations

zondag 17 maart

Heino

Afscheidstour 2019
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden