11 maart 2022

[UITVERKOCHT] Bob Wayne

in de Gonzobar
archief
Country / Gonzobar
Aanvang 22:00
Voorverkoop 13,50 euro

Let op: Dit is een event zonder CoronaCheck . De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit event geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien.

Let op: Er is maar 1 pin automaat aanwezig bij de Gonzobar en de verbinding / werking is verre van optimaal. Neem dus vooral cash mee!

Take Five zal dit voorjaar opnieuw de deuren openen, maar de show van Bob Wayne op 11 maart komt helaas iets te vroeg. Daarom verplaatsen we dit optreden naar de Gonzobar in Tegelen.

Bob Wayne begon als roadie bij Hank Williams III, één van de bekendste countryrockers ter wereld. Inmiddels is hij samen met zijn begeleidingsband The Outlaw Carnies al jaren chronisch op tournee. De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven ‘on the road’, met teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s.

Maar na 12 jaar touren en 8 albums met zijn band besloot Wayne het in 2020 over een andere boeg te gooien. Hij brengt zijn soloalbum Rogue uit, een lang gekoesterde droom. En dat doet hij natuurlijk geheel in stijl, met een wereldrecordpoging! Op de planning staat een tour van 365 shows in 365 dagen.  Als iemand het kan, is het outlaw Bob Wayne!

Tweets

Tips

donderdag 21 november

Will And The People

zaterdag 18 januari

Toontje Lager

woensdag 27 november

Leoniden

zaterdag 20 juli

The Bridge City Sinners

In The Age Of Doubt + Jesco
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden