donderdag 7 november

BRIQUEVILLE

+ An Evening With Knives
tickets
Post Metal
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 17,50 euro

BRIQUEVILLE kan worden omschreven als een mix van post-rock, post-metal en experimentele muziek waarbij donkere en hypnotiserende melodieën worden gecombineerd met krachtige ritmes. De muziek van BRIQUEVILLE neemt de luisteraar mee op een sonische reis vol emotie en intensiteit.

De band heeft onlangs een nieuwe plaat uitgebracht genaamd ‘IIII’. In deze plaat worden subtiele tonale verschuivingen en korte periodes van warmte en rijkdom afgewisseld met angstaanjagende uitbarstingen van ongeëvenaarde zwaarte van de band in een nieuwe, bedwelmende transformatie van hun unieke geluid. BRIQUEVILLE blijft een mysterieus en fascinerend fenomeen in de moderne muziekscene, en hun invloed strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van België.

Deze Belgische intrigerende postmetal-band staat bekend om zijn unieke muzikale benadering en mysterieuze uitstraling. Wat BRIQUEVILLE zo bijzonder maakt, is niet alleen hun muziek, maar ook de manier waarop ze zich presenteren. De bandleden verbergen volledig hun identiteit. Tijdens liveoptredens dragen ze maskers en gebruiken ze pseudoniemen om hun ware gezichten en namen te verhullen.

An Evening With Knives
Deze band uit Eindhoven levert een betoverende, imposante geluidsmuur, die de grenzen tussen post-metal, psychedelische rock en doom metal vervaagt. Ze brengen op het podium een gelaagd en energiek geluid met onverwachte wendingen. Als de geluidsmuur instort in een zee van rust, weten ze het altijd donker, zwaar en boeiend te houden.

Tips

vrijdag 24 januari

Candy Dulfer

We Funk Harder Tour
zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
woensdag 16 oktober

Ongenode Gaste & meer

Opening Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 28 maart

Bob Marley & The Wailers Live!

door Rootsriders feat. Mo Ali
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden