08 februari 2019

[UITVERKOCHT] Broederliefde

We Moeten Door 2 Clubtour
+ afterparty met DJ TariQ
archief
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Leeftijd: Alle leeftijden (onder 14 met begeleiding van 18+)

Ze komen terug! Na twee uitverkochte concerten in Grenswerk (in 2015 en 2017) komt Broederliefde terug naar Venlo tijdens de “We Moeten Door 2 Clubtour”! Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk door ontwikkeld naar een van dé sterkste hiphop namen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem super gezellig, energiek en positief Broederliefde feest. Deze zomer verscheen uit het niets dé hitplaat “We Moeten Door 2”, waarmee ze iedereen verrasten.

Broederliefde stond de afgelopen jaren op verschillende grote festivals in Nederland zoals Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Ook waren ze in 2017 een van de hoofdacts tijdens Zomerparkfeest.

Met hits als Hoe je bent, Tizora, Night Vision, Waar wacht je en Glad Ijs (met Glennis Grace), zal Broederliefde voorlopig niet uit de top 10 te slaan zijn. In april van dit jaar haalde Broederliefde alle grote landelijke media met hun uitverkochte show in het Sparta Stadion (Het Kasteel) in hun buurt Spangen, Rotterdam. Even later herhaalden ze dat succes door op 22 september Ahoy Rotterdam uit te verkopen met een show van dik twee uur met speciale gasten zoals Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Humberto Tan, Poke, Victor Mids en meer.

Afterparty met DJ TariQ!

Tweets

Tips

zaterdag 7 maart

ABBA Rocks

Met o.a. Sven Figee (Sven Hammond) & John 'JayCee' Cuijpers
zaterdag 19 oktober

Niels Broos x Jamie Peet

Autumn Leaves 2019
zondag 22 december

Tom Petty &
The Heartbreakers

honourably played by Dave Vermeulen's Voltage
zaterdag 19 oktober

[UITVERKOCHT] Navarone

+ RHEA
Vijf Jaar Grenswerk!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden