vrijdag 8 februari

Broederliefde

We Moeten Door 2 Clubtour
tickets
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18 euro
Leeftijd: Alle leeftijden (onder 14 met begeleiding van 18+)

Ze komen terug! Na twee uitverkochte concerten in Grenswerk (in 2015 en 2017) komt Broederliefde terug naar Venlo tijdens de “We Moeten Door 2 Clubtour”! Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk door ontwikkeld naar een van dé sterkste hiphop namen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem super gezellig, energiek en positief Broederliefde feest. Deze zomer verscheen uit het niets dé hitplaat “We Moeten Door 2”, waarmee ze iedereen verrasten.

Broederliefde stond de afgelopen jaren op verschillende grote festivals in Nederland zoals Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Ook waren ze in 2017 een van de hoofdacts tijdens Zomerparkfeest.

Met hits als Hoe je bent, Tizora, Night Vision, Waar wacht je en Glad Ijs (met Glennis Grace), zal Broederliefde voorlopig niet uit de top 10 te slaan zijn. In april van dit jaar haalde Broederliefde alle grote landelijke media met hun uitverkochte show in het Sparta Stadion (Het Kasteel) in hun buurt Spangen, Rotterdam. Even later herhaalden ze dat succes door op 22 september Ahoy Rotterdam uit te verkopen met een show van dik twee uur met speciale gasten zoals Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Humberto Tan, Poke, Victor Mids en meer.

Tweets

Tips

woensdag 24 april

[UITVERKOCHT]
Rowwen Hèze

Voorwaartsch Clubtoer Extra Show
zaterdag 19 januari

This is Jackson's THRILLER

+ Radio Grenswerk met The Fonz
uitverkocht
vrijdag 11 januari

[UITVERKOCHT] Rewind

uitverkocht
zaterdag 13 april

[UITVERKOCHT] Slapen Kan Altijd Nog

Het tofste 40-plus dansfeestje
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden