14 augustus 2021

Calico Jack presents Sef

Aan de Waterkant
archief
Open 19:00 / Aanvang 19:00
Voorverkoop 16 euro
Leeftijd: 18+

Sef (Yousef Gnaoui) begon zijn muzikale carrière binnen de groep ‘Flinke Namen’ en ging daarna succesvol solo. Hij scoorde hits op eigen naam met o.a. ‘De Leven’ en ‘Toch Houdt Ze Van Mij’ en werd genomineerd voor een Edison en 3FM Award. Naast muzikant is Sef actief als artdirector en regisseur, en maakt hij o.a. video’s en artworks voor zichzelf en voor collega muzikanten. In 2017 startte hij met Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) de podcast ’Yous & Yay: New Emotions’ voor de VPRO die inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de best beluisterde podcasts in de Benelux.

Sef is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd en gerespecteerd artiest in de Nederlandse hiphop scene en hij heeft hierin een geheel eigen plek verworven. In maart 2020 bracht Sef zijn vierde pop album uit ‘El Salvador’ een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Hij verkocht zijn show in Paradiso Noord in rap tempo uit maar daarna ging door Corona alles op slot. In december ’20 kreeg hij echter de sleutels van Paradiso in handen. Voor 24 uur mocht hij alles doen wat hij wilde. Sef besloot hij om ‘El Salvador’ live te gaan spelen samen met een 10-koppig orkest. Deze livesessie werd bijzonder goed ontvangen waardoor Sef besloot om dit nog eens over te doen, en nu met publiek. In oktober ‘21 zal hij deze bijzondere show nog twee keer spelen in de grote zaal van Paradiso.

Het hernieuwde park aan de Lage Loswal in Venlo is deze zomer het decor voor het nieuwe stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking van Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en staat in het teken van muziek, theater, lokaal eten en drinken op een historische plek in Venlo. De kaartverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl.

Tips

vrijdag 29 april

Antimatter

in de Joriskerk
vrijdag 22 oktober

Flying Horseman

donderdag 16 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
vrijdag 8 april

The JB's

The Original James Brown Band!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden