12 april 2024

Captain Kaiser

+ SugarPunch! in Klup77
archief
Punk / Klup77
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 12,50 euro

Ja! Maak je klaar voor een avond onvervalste PUNK met Captain Kaiser in Klup77!

Deze vijf Kempenzonen hebben geen hype nodig om zalen te laten koken – hun muziek spreekt voor zich. Met een beloftevolle groei van jeugdhuizen tot prestigieuze podia zoals Trix en De Roma, brengt Captain Kaiser een rauwe, emotioneel diepe sound.

Hun samenwerking met hardcore-veteraan Jay Maas (Defeater) heeft een nieuwe dimensie aan hun muziek gegeven: meer rijpheid, rauwheid en pakkende melodieën die zowel postpunk als hardcore echoën.

DRIVE, de eerste single van nieuwste album RHYME&REASON, is een krachtige voorbode van wat komen gaat. Het is niet zomaar muziek; het is een emotionele rollercoaster die verdriet, verwerking, verlossing en catharsis omvat.

Captain Kaiser demonstreert dat ze niet alleen het leven vieren, maar ook de pijnlijke klappen ervan erkennen en beantwoorden. Elke noot en elk woord is een getuigenis van een band die niet bang is om de diepten van emotie te verkennen. Mis de kans niet om deze fenomenale band live te zien.

SugarPunch!
SugarPunch! is een female fronted punkrock band geïnspireerd door acts als Skunk Anansie, Paramore & Guano Apes. Met z’n vijven maken de heren en dame er een energieke liveshow van.

Tips

vrijdag 29 november

De Donkere Dagen

Jasper Steverlinck in de Joriskerk
uitverkocht
vrijdag 31 mei

Fleetwood Mac - The Incredible Story

door The Cosmic Carnival
zondag 15 september

Laurence Jones

donderdag 17 oktober

Portland

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden