zondag 30 mei

Christopher Green

'Closer' EP Release
tickets
Singer - Songwriter
Open 15:30 / Aanvang 16:00
Voorverkoop 11 euro

Deze show is verplaatst naar zondag 30 mei 2021. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Een refund aanvragen is ook mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Na bijna zes jaar radiostilte vond Christopher Green het weer eens tijd om zijn gitaar op te pakken en aan de slag te gaan met nieuwe liedjes, een nieuwe EP én een nieuwe liveshow. Niet dat het in de tussenliggende jaren helemaal stil is geweest rondom de Limburgse Singer/Songwriter. In 2014 richtte hij met producer Wouter Budé en multi-instrumentalist Ruud Peeters de experimentele band GRAEF op, waarmee hij een plaat uitbracht en onder meer optredens in de Melkweg en op het Bevrijdingsfestival speelde.

Nu stapt Chris weer af van de donkere elektronische post-rock om terug te gaan naar zijn muzikale roots: kleine, warme liedjes met een prachtige instrumentale omlijsting. Nog altijd laat hij zich inspireren door muzikale suikerooms Dylan, Cohen en Petty, maar ook hedendaagse songwriters zoals Sufjan Stevens, Eels en Jeff Tweedy drukken een stempel op zijn muziek.

Op zijn nieuwe EP ‘Closer’ werkt Christopher Green samen met bandleden van GRAEF, maar ook leden uit zijn oude liveband zijn van de partij. ‘Closer’ wordt op zondagmiddag 22 november gepresenteerd bij Grenswerk.

Tips

donderdag 14 oktober

Amsterdam Klezmer Band

in de Maaspoort
vrijdag 4 juni

Hang Youth

Vroege show om 20:00
donderdag 10 juni

Ten Times A Million

zondag 9 mei

Hannah Mae

Little Things Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden