zaterdag 14 december

Clean Pete’s Kerstshow

i.s.m. Maaspoort
tickets
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 25 euro

Luid de klokken, sla de trom, een kersttraditie is geboren: Clean Pete’s Kerstshow! Het bejubelde kerstalbum ‘Gloria’ van Clean Pete groeide in de afgelopen jaren uit tot een spektakelshow vol gastartiesten uit alle muzikale genres. Een filosofische overdenking en klassieke muziek wordt naadloos afgewisseld door glamoureuze muzikale uitspattingen.

Alle emoties passeren de revue in een show die het heilige en het chaotische met elkaar verweeft. Een koor zingt, de band rockt, de pijn wordt benoemd. Zussen Loes en Renée Wijnhoven aka Clean Pete zullen ook dit jaar hun diepe liefde voor kerst en kerstmuziek vieren in een verrassende show.

Publiek op de banken, een lach en een traan: wat wil je nog meer?

★★★★★ -De Volkskrant over ‘Clean Pete’s Kerstshow’, 18 december 2022

“Kerst heeft humor, glamour en kekke benen. Er is kerst-eenzaamheid, kerst-angst en kerst-lust. Kerst draagt een groene glitterjurk, een imkerpak of een scheve stropdas. Kerst wordt bezongen, omlijst door een rockband, in dynamische danspassen uitgedrukt, rondgereden in een arrenslee. Dit gebeurt allemaal in de bijna twee uur durende revue van Renée (zang/cello) en Loes (zang/gitaar) Wijnhoven, ofwel Clean Pete.”

★★★★ NRC over ‘Clean Pete’s Kerstshow’, 17 december 2023

De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang met haar zus Loes is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk.”

★★★★★ Volkskrant over ‘Gloria’, 12 december 2019

Deze show is in samenwerking met Maaspoort.

Tips

vrijdag 15 november

Elmer

zaterdag 4 januari

The Dutch Queen Tribute

50 Jaar Killer Queen
donderdag 17 oktober

Portland

vrijdag 14 juni

Bob Wayne

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden