zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
laatste tickets
Akoestische Rock Legendes / Joriskerk
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 24,50 euro

Damian Wilson komt weer terug naar Venlo! Na een eerdere uitverkochte show in de Joriskerk met Adam Wakeman zal Damian nu zijn familie meenemen om hem op het podium te vergezellen.

Let op: deze unieke en intieme show is in de Joriskerk, dus er zijn maximaal 150 tickets beschikbaar!

Deze unieke shows zijn gevuld met vocale harmonieën die alleen de Wilsons kunnen brengen en veel verhalen over de Wilson-familie; goed en slecht.

Damian Wilson is een Engelse muzikant, songwriter en vocalist die een solocarrière als singer-songwriter combineert met zijn rol als energieke frontman voor rockbands zoals Ayreon, Headspace en Arena.

Hij staat ook bekend om zijn verkenning van verschillende genres, waaronder een 2-jarige periode als de hoofdrol in Les Misérables, en wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige zangers in de rock. Open voor alles wat op zijn pad komt, heeft hij de afgelopen 30 jaar een avontuurlijke carrière gehad. Tot op heden heeft hij 6 soloalbums en ook 3 albums uitgebracht als duo met Adam Wakeman.

De muzikaliteit is niet beperkt tot alleen Damian in de Wilson-familie. Zijn broers zijn ook te vinden op verschillende Britse podia en wanneer ze samen zijn, zijn hun gezamenlijke optredens heel bijzonder, ze gebeuren alleen niet zo vaak; zeker niet buiten het VK.

Tips

zaterdag 14 september

Flyte

Call It What You Want
vrijdag 29 november

De Donkere Dagen

Jasper Steverlinck in de Joriskerk
vrijdag 1 november

Hef

Elfstedentocht
Tien Jaar Grenswerk
donderdag 28 november

Bizkit Park

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden