zondag 1 december

Davina Michelle

Skyward Clubtour
Extra show!
tickets
Singer - Songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19,50 euro

Het eerste concert van Davina Michelle op 30-11 verkocht binnen een mum van tijd uit. Dit is een extra ingelaste show op zondag 1 december!

Nadat wereldster P!nk afgelopen jaar in een viral ‘Glamour USA’ video op Davina Michelle haar cover van ‘What About Us’ reageerde met uitspraken als “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. Het YouTube kanaal van de zangeres groeit explosief en ze heeft in het najaar van 2018 en een aantal bijzondere optredens en schrijfsessies in Amerika. In Nashville wordt aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Kort hierna volgt Davina haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en scoort ze met het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria een recordbrekende nummer 1 hit  (waaronder ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’). Als bekroning wint Davina een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 richt Davina Michelle zich met haar productie team Sub Bass Music Group op haar eigen single die half maart uitkomt.

Tweets

Tips

vrijdag 29 november

Stahlzeit

vrijdag 6 september

André Kuipers & Kamerata String Orchestra

Live in De Doolhof
donderdag 7 november

Kurtis Blow

Hiphop's 45th Anniversary
vrijdag 13 september

Kovacs

+ NOWA
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden