30 november 2019

[UITVERKOCHT] Davina Michelle

+ Alissa May
archief
Singer - Songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19,50 euro

Nadat wereldster P!nk afgelopen jaar in een viral ‘Glamour USA’ video op Davina Michelle haar cover van ‘What About Us’ reageerde met uitspraken als “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. Het YouTube kanaal van de zangeres groeit explosief en ze heeft in het najaar van 2018 en een aantal bijzondere optredens en schrijfsessies in Amerika. In Nashville wordt aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Kort hierna volgt Davina haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en scoort ze met het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria een recordbrekende nummer 1 hit  (waaronder ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’). Als bekroning wint Davina een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 richt Davina Michelle zich met haar productie team Sub Bass Music Group op haar eigen single die half maart uitkomt.

De support tijdens deze avond komt van Alissa May. Alissa May is een powerchick die met haar attitude rauwe pop brengt. De Eindhovense zangeres tourt mee in het voorprogramma van Davina Michelle gedurende haar ‘Skyward’ clubtour. Ze lanceert haar eerste single eind dit jaar en zal deze ook spelen in de zalen door het hele land. Alissa May hoopt in 2020 het land te veroveren met eigen werk.

Tweets

Tips

vrijdag 19 april

The Exploited

zaterdag 30 maart

Nacht van de Nederpop

Met o.a. Het Goede Doel, The Time Bandits, Toontje Lager, VOF de Kunst en Lois Lane
donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
vrijdag 29 december

Classic Hits in Concert

Vrijdag 29 december 2023
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden