zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
tickets
Indie & Folk
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19,50 euro

De Amerikaanse singer-songwriter Brookln Dekker, bekend van indie-folk-popband Rue Royale, heeft de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt in zijn carrière. In 2020 verscheen zijn debuut als soloartiest – Slow Reveal: Chapter One – met o.a. de hitsingles ‘The Love’ en ‘This Here Island’. Zijn sound kan je het best omschrijven als een mix tussen Bon Iver and Mat Kearney.

In 2022 verscheen zijn tweede album I Won’t Be Your Foe en recentelijk verscheen zijn derde studioalbum, genaamd Future Ghosts.

In 2023 stond een clubtour in diverse podia in Nederland gepland. Daarnaast was Dekker ook supportact van ‘Follow the Sun’ singer-songwriter Xavier Rudd tijdens Zuiderpark Live in Den Haag.

Voor fans van: Bon Iver, Fleet Foxes en Half Moon Run.

Call It What You Want
Deze show is onderdeel van onze nieuwe programmareeks Call It What You Want: een speeltuin van experimentele en grensverleggende genres waarin alles mogelijk is. Van indie-rock tot pop met een vleugje electro of hip-hop en van energieke garagerock tot meeslepende postpunk.

Hier wordt de schoonheid van het onconventionele gevierd. We dagen je uit om de artiesten van vandaag en morgen te ontdekken tijdens deze nieuwe reeks shows waar avontuurlijke zielen en liefhebbers van uitdagingen samenkomen.

Tips

zondag 15 september

Laurence Jones

zaterdag 20 juli

The Bridge City Sinners

In The Age Of Doubt + Jesco
vrijdag 17 januari

VENUES

Transience Tour
vrijdag 31 mei

Fleetwood Mac - The Incredible Story

door The Cosmic Carnival
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden