14 december 2018

Delinquent Habits

+ YILA
+ DJ Sacreblue
archief
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 21 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 18 euro

20:00 Deuren open
20:30 Yila
21:30 Delinquent Habits

Let op: deze avond is het Jack Friday, in samenwerking met Jack Daniel’s is Jack Daniel’s & Cola in de aanbieding voor anderhalve munt. Voor meer informatie check www.jackfriday.nl.

Aankomend najaar keert ​Delinquent Habits​ terug naar Nederland. De godfathers van de Latino hiphop spelen op vrijdag 14 december in Grenswerk! Met een aanstekelijke mix van latin funk, soul, rock en hard-hitting hiphop gegoten in een sausje van authentieke mariachi werden ze in 1996 wereldberoemd met monsterhits ‘Tres Delinquentes.’ Ook het nummer ‘Return Of The Tres’ is een echte klassieker. Het daarna verschenen titelloze debuut vloog een slordige miljoen keer over de toonbank. De mannen lijken anno 2018 op muzikaal gebied nog altijd even wars van elke commerciële concessie. In 2016 verscheen het zevende album ‘It Could Be Round Two’ een album dat relevante kwesties omarmt maar nog steeds ook barst van een ontembare energie.

In 2003 ging origineel lid Kemo the Blaxican solo. In 2013 kwam de lang gehoopte terugkeer van Kemo. De hereniging op het podium en op de plaat resulteerde in het eerder genoemde album, “It Could Be Round Two”, de eerste keer in meer dan een decennium dat de twee MC’s gezamenlijk de hoofden en zielen van hun luisteraars treffen. Door het koppelen van hun talenten en ervaringen samen en uit elkaar, in het leven en in de muziekindustrie, heeft Delinquent Habits muzikaal en tekstueel een album gecreëerd dat niet alleen body-moving is, maar ook diep betekenisvol en onthullend. Hoewel nog steeds trouw aan de Latijnse roots, heeft Delinquent Habits andere genres zoals soul, funk en rock samengevoegd om naar de mening van de band het meest diverse album muzikaal tot nu toe te creëren.

Tweets

Tips

vrijdag 25 oktober

Diggy Dex

De Karavaan Trekt Door Clubtour
vrijdag 6 september

André Kuipers & Kamerata String Orchestra

Live in De Doolhof
donderdag 23 mei

Rage against the dying of the light

Première donderdag
zaterdag 11 mei

Clan Of Xymox + The Other

+ Abdomen + Bojacks
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden