14 januari 2022

[VERPLAATST] DeWolff

Wolffpack Tour
archief
Psychedelic Rock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 27 euro
Deurverkoop 29 euro

Deze show is verplaatst naar 23 april. Alle kaartkopers zijn hierover geïnformeerd via e-mail.

 

Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen; Seasick Steve waande zich terug in 1972 en hoorde The Allman Brothers spelen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap… Maar wat beiden daadwerkelijk hoorden was natuurlijk DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland. Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Je hoeft maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

DeWolff speelde reeds op festivals als Pinkpop, Lowlands, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop, Appelpop, Bospop, Eurosonic Noorderslag en verschillende bevrijdingsfestivals. Maar ook buitenlandse festivals als Sziget (HUN), Reeperbahn (DE), Azkena (ES), Transmusicales, Rockpalast (DE) en Arezzo Wave (IT) wisten de band reeds te vinden. Daarnaast touren de mannen al meerdere jaren op eigen kracht als headliner door heel Europa en verkochten ze de laatste jaren zelfs de meeste shows ook keihard uit.

En ook het nieuwe album ‘Wolffpack’ zal natuurlijk veelvuldig live verkondigd worden op de Nederlandse en Europese podia en festivals, want vanaf de zomer van 2021 duikt de band wederom de tourbus in om flink wat snelweg kilometers te vreten.

De supports tijdens deze show komen van onze lokale helden DRUM&BEEKER en Ivan & The Parazol uit Hongarije. Deze Hongaarse band valt perfect in het straatje van bands als Khruangbin, Altin Gün en My Baby. Deze formatie uit Boedapest speelde o.a. op SXSW, ESNS, Reeperbahn en Sziget Festival. Ook platendraaier Wim Behre is aanwezig om voorafgaand, tussendoor en na afloop van de shows het publiek te voorzien van de nodige ear candy.

Tips

woensdag 19 oktober

FAUN

uitverkocht
zaterdag 28 mei

[UITVERKOCHT] Broilers

Warming Up 2022
vrijdag 10 juni

Het Zesde Metaal

in de Maaspoort
donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden