12 januari 2024

DeWolff

+ Minko
archief
Psychedelic Rock
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 29 euro

Support Minko: 20:00

DeWolff is back in town! Met een nieuw album op zak komt dit weergaloze Hammond/gitaar/drums powertrio terug naar Venlo. 

Zoals altijd brengen ze een explosieve mix van Southern Bluesrock met een vleugje soul en psychedelica met zich mee. Inmiddels hebben de boys al meer dan 1000 shows gespeeld in Europa, Australië, Indonesië en Rusland en sinds 3 jaar organiseren ze zelfs hun eigen festival ‘DeWolffest’. In 2019 won de band de prestigieuze Edison Award (Dutch Grammy) voor ‘Best Rock’ en in 2020 een Buma Award voor “Best Sync”.

𝗠𝗶𝗻𝗸𝗼

Minko is een Nederlandse band uit het kleine stadje Dordrecht. Broers Dusty en Darryl Ciggaar (Dry Riverbed Trio, Ian Siegal) en hun vriend Nick Croes (Typhoon, Jett Rebel) kennen elkaar nu bijna twintig jaar.

Er is een bepaalde chemie die moeilijk onder woorden te brengen is en die ze je graag laten horen via hun muziek. Van jongs af aan leerden ze spelen onder de vleugels van hun vaders en ooms. Nog niet zo lang geleden sloegen ze de handen ineen met hun maatje Tammo Deuling (Dawn Brothers) en was de band compleet. Verwacht stomende Rock & Roll, blues shuffles, Country Soul, Roots, sentimentele punksongs, rhythm and blues en alles daartussenin. 

Tweets

Tips

zondag 14 april

Down By The River 2024

David Eugene Edwards + Hackensaw Boys + Lauren Ruth Ward + Brothers Moving + more T.B.A.
donderdag 21 maart

Joy Division Undercover

45 Years Unknown Pleasures
vrijdag 12 april

Captain Kaiser

+ support in Klup77
vrijdag 31 mei

Fleetwood Mac - The Incredible Story

door The Cosmic Carnival
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden