zaterdag 30 november

De Donkere Dagen

Whispering Sons + The Bony King of Nowhere + Morpheus
+ Marathon + more TBA
tickets
Indoor Festival / Grenswerk, Maaspoort, Joriskerk
Open 18:00 / Aanvang 18:30
Early Bird 27,50 euro
Regular 35 euro

We willen het jaar graag goed afsluiten. Zo goed als het maar kan. In de laatste dagen van november, wanneer de dagen steeds korter worden en de duisternis invalt, straalt Venlo tijdens Donkere Dagen Festival.

Dit indoor festival biedt een gevarieerd programma aan in Grenswerk en de Maaspoort. Van indie-folk tot hiphop, postpunk en dance. Voor ieder wat wils! En als de nacht valt, gaat het feest gewoon door met een afterparty die tot in de vroege uurtjes doorgaat. Tijdens deze Donkere Dagen laten deze twee podia het licht schijnen in Venlo!

Donderdag 28 november
tickets via maaspoort.nl
MY BABY in de Maaspoort

Vrijdag 29 december
Het programma voor deze dag zal later bekend gemaakt worden.

Zaterdag 30 november

tickets via deze pagina!

Whispering Sons
The Bony King of Nowhere
Morpheus
Marathon
+ more TBA in Grenswerk

MY BABY
Opzwepende ritmes, hypnotiserende harmonies, bezwerende grooves, bezielde blues en rake vocalen: het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY is een virtuoze liveband waarbij iedere liveshow een reis is door fascinerende muzikale werelden, van blues tot dance waar gevoelige hymnes kunnen evolueren tot intens dansbare jams.

Whispering Sons
Het Belgische vijftal Whispering Sons staat bekend om hun duistere en unieke mix van experimentele en hectische post-punk, met Fenne Kuppens’ diepe vocale stijl als kenmerkend element.  De nieuwe plaat werd erg goed ontvangen door recensenten en dit resulteerde tot een Belgische uitverkochte tournee en festivals shows op o.a. Rock Werchter. Ook Nederland is om en staat een grote clubtour op het programma. Vanavond sluiten ze het Donkere Dagen festival af met een intense show waar je bij wilt zijn!

The Bony King Of Nowhere
The Bony King of Nowhere, is een Belgische muzikant rondom Bram Vanparys. Zijn laatste album werpt een zorgelijke blik op maatschappelijke thema’s zoals prestatiedruk en de impact van sociale media, verpakt in prachtige folkrock liedjes met invloeden van artiesten als The War On Drugs, Radiohead, PJ Harvey, Blur en Nick Cave .Met de positieve recensies voor ‘Everybody Knows’ staat een grote doorbraak voor The Bony King Of Nowhere niets meer in de weg!

Marathon
Marathon, een Amsterdamse band, is meer dan alleen muziek; het is een intense ervaring. Met een overvloed aan energie op het podium weten ze het publiek te boeien. Met indrukwekkende shows in Paradiso, Popronde, Welcome to the Village en Grauzone, heeft de band snel een sterke reputatie opgebouwd, bekroond met een top-10-positie op Noorderslag. Zowel KINK als 3voor12 beschouwen hen als een van de talenten van 2023.

Morpheus
De in Amsterdam gevestigde singer-songwriter Morpheus maakte vorig jaar zijn debuut met de EP ‘Morphosis’, gekenmerkt door zijn betoverende stem. Hij gebruikt zijn muziek als een helende kracht, waarbij hij authentieke verhalen vertelt. Zijn veelbesproken optredens op Grasnapolsky en Eurosonic Noorderslag hebben zijn opkomst in de muziekscene versterkt. Voor zijn volgende release, geproduceerd door Thomas Azier en gepland voor begin 2024, experimenteert hij met klassieke en orkestrale elementen naast hedendaagse producties zoals digitale beats. Morpheus zal vanavond een speciale intieme show spelen in de Joriskerk. Kom en laat je betoveren!

Tips

woensdag 27 november

Leoniden

zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
donderdag 21 november

Will And The People

donderdag 3 oktober

The Three Degrees

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden