15 maart 2019

[UITVERKOCHT] Douwe Bob

+ Matthew Crosby
archief
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 21 euro
Deurverkoop 23,50 euro

20:00 Deuren open
20:30 Matthew Crosby
21:30 Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in een persoon. Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more? Douwe Bob wist Grenswerk al eens eerder uit te verkopen in 2015. Ook speelde hij dat jaar als afsluiter op Zomerparkfeest.

Met een nieuwe single “Shine” (onder aan deze pagina te zien) en album “The Shape I’m In” op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd beloven dit unieke shows te worden. In 2016 vertegenwoordigde Douwe Bob Nederland tijdens het Eurovisie Song Festival. Douwe Bob won eerder ook de talenten-show ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland.’ Daarnaast was hij te zien op televisie als jurylid en coach tijdens ‘The Voice Kids.’

Douwe Bob neemt Matthew Crosby mee als support voor dit concert. Crosby is een singer-songwriter uit Nashville, Tennessee. Zijn sound wordt omschreven als klassieke Amerikaanse country- en folkmuziek. Het lyrische van Jackson Brown maar tevens het uitgeklede experimentele van Wilco’s Jeff Tweedy.

Tweets

Tips

vrijdag 8 november

TaxiWars

Autumn Leaves 2019
i.s.m. Jazz Maastricht
vrijdag 13 september

Kovacs

+ NOWA
vrijdag 25 oktober

Diggy Dex

De Karavaan Trekt Door Clubtour
zaterdag 19 oktober

[UITVERKOCHT] Navarone

Vijf Jaar Grenswerk!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden