donderdag 11 november

EUT

+ Tape Toy
tickets
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 13,50 euro

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. De band, een samenwerking tussen Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar), Emiel de Nennie (gitaar), David Hoogerheide (bas/toetsen) en Jim Geurts (drums, uit Venlo!), is hier om je scherp te houden. Precies waar je denkt dat je weet waar de dingen naartoe gaan, brengen ze je onverwachts uit koers. Het effect? Iets duizelingwekkend, grondig verfrissend en iets waar je geen genoeg van krijgt.

De Nederlandse poprevelatie heeft onlangs hun tweede album Party Time gelanceerd. Op Party Time draait allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt Eut je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan. Party Time herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is, die alleen maar aan momentum wint.

De support tijdens deze show komt van Tape Toy. Tape Toy is en blijft toch een pretband die kundig laveert tussen sprankelende pop en snedige rock. De band gaat links als rechts voor de hand ligt en nergens klinkt het geforceerd, nooit klinkt het als een trucje. De perfecte support om lekker op te warmen voor EUT!

Let op: dit is een Club Grenswerk show. Club Grenswerk-leden kunnen deze show gratis bezoeken op vertoon van hun pas. Helaas zijn alle passen voor aankomend jaar uitverkocht. Meer info vind je hier.

Tweets

Tips

vrijdag 25 maart

[UITVERKOCHT] Lex Uiting

Gans Veur Gaon Clubtour
donderdag 14 april

Fresku

In Het Diepe tour + GIAN
donderdag 7 april

Fastlove

A Tribute to George Michael
vrijdag 6 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden