11 november 2021

[VERPLAATST] EUT

+ Tape Toy
archief
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 13,50 euro

Het concert van EUT in Grenswerk is wegens omstandigheden verplaatst naar 24 maart 2022. Gekochte blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gesteld.

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. De band, een samenwerking tussen Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar), Emiel de Nennie (gitaar), David Hoogerheide (bas/toetsen) en Jim Geurts (drums, uit Venlo!), is hier om je scherp te houden. Precies waar je denkt dat je weet waar de dingen naartoe gaan, brengen ze je onverwachts uit koers. Het effect? Iets duizelingwekkend, grondig verfrissend en iets waar je geen genoeg van krijgt.

De Nederlandse poprevelatie heeft onlangs hun tweede album Party Time gelanceerd. Op Party Time draait allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt Eut je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan. Party Time herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is, die alleen maar aan momentum wint.

De support tijdens deze show komt van Tape Toy. Tape Toy is en blijft toch een pretband die kundig laveert tussen sprankelende pop en snedige rock. De band gaat links als rechts voor de hand ligt en nergens klinkt het geforceerd, nooit klinkt het als een trucje. De perfecte support om lekker op te warmen voor EUT!

Let op: dit is een Club Grenswerk show. Club Grenswerk-leden kunnen deze show gratis bezoeken op vertoon van hun pas. Helaas zijn alle passen voor aankomend jaar uitverkocht. Meer info vind je hier.

Tweets

Tips

zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
uitverkocht
zaterdag 26 november

[UITVERKOCHT] Pollux duit Springsteen

uitverkocht
donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

uitverkocht
vrijdag 18 november

[UITVERKOCHT] Stahlzeit

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden