donderdag 6 april

[UITVERKOCHT]
Waylon

+ Afterparty w/ Roellerdisco
uitverkocht
Singer-songwriter
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 26 euro

Let op: dit is een extra concert. Na het uitverkopen van het eerste concert op vrijdag 7 april hebben we dit extra concert toegevoegd.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 komt Waylon terug naar Grenswerk! Na twee uitverkochte shows in Ahoy gaat Waylon nu weer het land in. Geheel onverwacht bracht hij deze maand zijn nieuwe album ‘Seeds’ uit en komend voorjaar volgt er een uitgebreide tour door Nederland. Tijdens deze tour speelt Waylon nummers van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in Ahoy en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ gaat Waylon als een speer. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night en variëren van Jazz tot aan Disco. Uit alles blijkt zijn muzikale enthousiasme en daarbij slaat hij geen podium in Nederland over. Waylon: “Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Tweets

Tips

zaterdag 29 april

Future Flavour - The End

Teddy Killerz + Shapez + NCT
zaterdag 17 juni

Talkin' About My Generation

Static + Blues Vocation + Obsession + The Vampires + The Gamblers + Het Venlose Beatles Collectief
zaterdag 24 juni

Hitszone

Fuiven en schuifelen als in 1999: De Salou Editie
vrijdag 28 april

Andy Frasco

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren