donderdag 6 april

[UITVERKOCHT]
Waylon

uitverkocht
Singer-songwriter
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 26 euro

Let op: dit is een extra concert. Na het uitverkopen van het eerste concert op vrijdag 7 april hebben we dit extra concert toegevoegd.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 komt Waylon terug naar Grenswerk! Na twee uitverkochte shows in Ahoy gaat Waylon nu weer het land in. Geheel onverwacht bracht hij deze maand zijn nieuwe album ‘Seeds’ uit en komend voorjaar volgt er een uitgebreide tour door Nederland. Tijdens deze tour speelt Waylon nummers van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in Ahoy en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ gaat Waylon als een speer. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night en variëren van Jazz tot aan Disco. Uit alles blijkt zijn muzikale enthousiasme en daarbij slaat hij geen podium in Nederland over. Waylon: “Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Tweets

Tips

zondag 14 mei

Down By The River

Christopher Paul Stelling + Gregory Page + Baptiste W. Hamon + Cale Tyson + The Dawn Brothers + more TBA
donderdag 13 april

Indian Askin

donderdag 20 april

The Paladins

Feel the Fifties presents
vrijdag 29 september

De Dijk

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren