06 april 2017

[UITVERKOCHT]
Waylon

+ Afterparty w/ Roellerdisco
archief
Singer-songwriter
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 26 euro

Let op: dit is een extra concert. Na het uitverkopen van het eerste concert op vrijdag 7 april hebben we dit extra concert toegevoegd.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 komt Waylon terug naar Grenswerk! Na twee uitverkochte shows in Ahoy gaat Waylon nu weer het land in. Geheel onverwacht bracht hij deze maand zijn nieuwe album ‘Seeds’ uit en komend voorjaar volgt er een uitgebreide tour door Nederland. Tijdens deze tour speelt Waylon nummers van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in Ahoy en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ gaat Waylon als een speer. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night en variëren van Jazz tot aan Disco. Uit alles blijkt zijn muzikale enthousiasme en daarbij slaat hij geen podium in Nederland over. Waylon: “Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Tweets

Tips

zondag 29 april

Birds of Chicago

Voormalig frontvrouw van Po' Girl
zaterdag 10 maart

Roxeanne Hazes

zaterdag 7 april

Memphis Maniacs

Clubtour 2018
vrijdag 26 oktober

[UITVERKOCHT] Fastlove

A Tribute to George Michael
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden