donderdag 17 oktober

Fischer-Z

Vijf Jaar Grenswerk!
tickets
New Wave
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 26 euro

Let op: Tickets voor het concert van Fischer-Z zijn vanaf aanstaande zaterdag (23-03) om 10:00 verkrijgbaar via deze pagina.

Onder leiding van John Watts gaat Fischer-Z al meer dan 40 jaar mee, maar de band is naar eigen zeggen “nog lang geen oldies band”. De new wave band rondom poëet John Watts maakt al decennialang grote impact met scherpe nummers vol creativiteit en muzikaliteit. De band trad in de afgelopen decennia op met grote namen zoals James Brown, The Police, Dire Straits en Bob Marley. Met albums als Going Deaf for a Living en Red Skies over Paradise scoorde de band in de jaren ’80 hits in Nederland. Maar dat Fischer-Z nog lang niet uitgebrand is mag blijken. In augustus 2019 brengt de band het nieuwe album Swimming In Thunderstorms uit. Tijdens deze show kun je rekenen op een uitdagende set vol met oud en nieuw materiaal.

In oktober bestaat Poppodium Grenswerk  vijf jaar. Het was de Belgische singer/songwriter Milow die op 17 oktober 2014 het allereerste optreden in Grenswerk gaf. Inmiddels heeft Grenswerk meer dan 1000 activiteiten georganiseerd. We vieren het vijfjarig bestaan uitgebreid in datzelfde weekend, maar dan exact vijf jaar later. De komende weken zullen andere shows aangekondigd worden.

Tweets

Tips

vrijdag 13 september

Kovacs

donderdag 5 september

Magnapop

+ Harker
vrijdag 22 november

Bökkers

zondag 1 december

Davina Michelle

Skyward Clubtour
Extra show!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden