zaterdag 14 september

Flyte

Call It What You Want
Only NL Show!
tickets
Indiefolk / Joriskerk
Open 19:30 / Aanvang 20:30 / Einde 22:00
Voorverkoop 19 euro

Flyte is het indiefolk project van de Engelse songwriters Will Taylor en Nick Hill. Op 14 september komen ze naar de intieme Joriskerk. Let op: dit is de enige NL show.

Het tweetal ontmoette elkaar op de middelbare school en vestigde zich uiteindelijk in Hackney, Londen. Taylors ouders waren allebei leraar Engels en het was onvermijdelijk dat er verschillende literaire invloeden in de muziek van het duo kwamen – de band ontleent zijn naam aan Sebastian Flyte uit Evelyn Waughs’ Brideshead Revisited. 

Na uitgebreide tours door Europa en Noord-Amerika, heeft Flyte weer samengewerkt met Andrew Sarlo, deze keer in de beroemde Konk Studios in Londen, om hun meest zelfverzekerde en gezamenlijke werk tot nu toe op te nemen. Het nieuwste titelloze album, geïnspireerd door Taylors relatie met partner en artiest Billie Marten, verkent de liefde in al haar vroege vormen en bevat artiesten als Laura Marling, Bombay Bicycle Club en M Field.

Call It What You Want
Deze show is onderdeel van onze nieuwe programmareeks Call It What You Want: een speeltuin van experimentele en grensverleggende genres waarin alles mogelijk is. Van indie-rock tot pop met een vleugje electro of hip-hop en van energieke garagerock tot meeslepende postpunk.

Hier wordt de schoonheid van het onconventionele gevierd. We dagen je uit om de artiesten van vandaag en morgen te ontdekken tijdens deze nieuwe reeks shows waar avontuurlijke zielen en liefhebbers van uitdagingen samenkomen.

Tips

zaterdag 20 juli

The Bridge City Sinners

In The Age Of Doubt + Jesco + Lightnin' Luke
woensdag 16 oktober

Ongenode Gaste & meer

Opening Tien Jaar Grenswerk
donderdag 24 oktober

Pip Blom + Afterpartees

Tien Jaar Grenswerk
zaterdag 14 december

Clean Pete's Kerstshow

i.s.m. Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden