02 augustus 2020

[UITVERKOCHT] Frans Pollux

We Kunnen Weer!
archief
Dialect
Open 16:30 / Aanvang 17:00
Voorverkoop 12 euro

Dit concert is compleet uitverkocht. Pas op met zwarthandel in tickets. Koop alleen tickets via een erkende website zoals Ticketswap.

Bijna vijfentwintig jaar staat Venlonaar Frans Pollux (1977) met een gitaar op de bühne. In die tijd schreef hij zo’n 250 liedjes en werkte hij mee aan meer dan 25 albums. Allemaal in het Venloos dialect. Zijn nummer Hald mich ‘s vas van z’n eerste band Neet oét Lottum is een vaste waarde in de Top 2000 en werd al eens gekozen tot mooiste Limburgse liedje allertijden.

Met zijn band Pollux (BJ Baartmans, Emil Szarkowicz, Rob Geboers, Alexander Op het Veld en Sjoerd Rutten) maakte hij drie solo-albums en deed hij verschillende tours. Hij verbindt zijn liedjes met kleine verhalen over grote zaken. Op zondag 19 januari 2020 speelde hij zijn grootste show ooit: op de planken van Carré in Amsterdam.

Grenswerk gaat weer open voor een reeks concerten. We hebben ruim opgezette tweezits-plekken in onze zaal gecreëerd, waar je kunt genieten van hele gave en intieme shows samen met een buddy. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert slechts 80 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. Voor meer informatie zie www.grenswerk.nl/wekunnenweer.

Tweets

Tips

zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
vrijdag 22 januari

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
vrijdag 11 december

S10

Albumtour
vrijdag 5 november

Antimatter

in de Joriskerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden