donderdag 4 november

Fresku

In Het Diepe tour + GIAN
tickets
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro
Deurverkoop 21 euro

De Eindhovense rapper Fresku is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die hun kwetsbare kant durven laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong (ook verantwoordelijk voor Fresku’s video’s) is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe (vierde) album In Het Diepe (2019), waarop hij teruggaat naar zijn roots.

Eerste single Wil Er Voor Je Zijn is door Teemong weer van een spraakmakende clip voorzien. Fresku was in 2016 ook al te gast in Grenswerk tijdens het Daadkracht Festival, samen met Brandwerk, Nyn & Brada Bong. Ook was hij te zien bij onze buren in de Maaspoort tijdens zijn theatershow.

De support tijdens deze show komt van GIAN. GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Met z’n tweeën en met bevriende producers ontstond de sound en stem van GIAN. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten. Nu, een paar maanden en tientallen songs later, brengen ze Hennessy uit op hun eigen label GIAN Records, staan de eerste shows geboekt en zijn ze meer dan klaar voor een volgend hoofdstuk GIAN.

Tweets

Tips

vrijdag 19 november

Hang Youth

donderdag 14 juli

The Sadies

vrijdag 12 november

Supersister Projekt

vrijdag 8 oktober

Voltage

Laatste tickets!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden