14 maart 2024

Gallowstreet

+ JUNO
archief
Brass
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 21 euro

Gallowstreet is al meer dan tien jaar een begrip. De Amsterdamse brassband is voor velen bekend door hun energieke blaaswerk dat ze onder andere naar Lowlands, North Sea Jazz, Dour en vele andere festivals in binnen- en buitenland bracht. In maart 2024 is de band terug in Venlo!

Gallowstreet mixt genres door elkaar met een missie: het moet dansbaar, herkenbaar en meeslepend. Noem het Giorgio Moroder meets Ennio Morricone, Justice meets Jungle, Daft Punk met blazers, een stukje dance, fusion-jazz met 4 tot the floor stadionrock.

Met deze succesformule heeft Gallowstreet een indrukwekkend oeuvre opgebouwd dat altijd de oren weet te bereiken van trouwe fans. Gallowstreet maakt het soort instrumentale blaasmuziek die wereldwijd veel en vaak gecoverd wordt. Gallowstreet speelt daarmee in de premier league van de Europese blazersscene, maar mag zich los van deze credentials ook gewoon een ijzersterke festivalband noemen.

Met “A Trip Worth Making” reflecteert de band op meer dan tien jaar aan avonturen die de band gezamenlijk heeft meegemaakt. Hoewel ze niet meer de jonge honden van weleer zijn, hebben ze een schat aan ervaring erbij en is de band sound steviger, dynamischer en volwassener geworden. Door gebruik te maken van herkenbare anthems, stuwende grooves en uitgesponnen koperklanken laat dit album Gallowstreet in optima forma zien.

𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁: 𝗝𝗨𝗡𝗢

JUNO is akoestisch-elektronische muziek. Met een one-of-a-kind mix van tuba, sax, synths en drums maakt JUNO een evocative blend van cinematic techno en progressive house. Bereid je voor op een dansbare trip met vier retemuzikale reisleiders, die je met alle liefde rondleiden in hun wereld – en dat live on stage.

Tips

donderdag 21 november

Will And The People

zaterdag 30 november

De Donkere Dagen

Whispering Sons + The Bony King of Nowhere + Morpheus
+ Marathon + more TBA
woensdag 27 november

Leoniden

zaterdag 28 september

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden