01 oktober 2020

[UITVERKOCHT] Gallowstreet

archief
Brass
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 15 euro
Deurverkoop 17 euro

De Amsterdamse brass band Gallowstreet  brengt op 26 maart haar derde album Our Dear Metropolis uit. Een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Met de vorige albums “Battleplan” en “Hot Lava Sex Machine” heeft Gallowstreet zich geprofileerd als een frisse wind binnen het brassband genre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows; een orkaankracht aan energie en volume. Van de Galgenstraat naar Amsterdam Noord, waar de band haar wortels heeft uitgeslagen aan ‘The Strip’. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.

LET OP: bezoekers die kaarten hebben gekocht VOOR de corona maatregelen moeten er rekening mee houden dat als ze enkel komen of met oneven aantallen je aan een tafel/zitje kan komen te zitten met iemand anders in dezelfde situatie.

Een gedeelte van de kaarten voor dit optreden zijn als losse tickets gekocht vóórdat de corona-maatregelen ingingen. De show is inmiddels omgezet naar een seated, corona-proof setting. Bezoekers zitten nu in koppels van twee in de zaal.

Tweets

Tips

zondag 30 mei

Christopher Green

'Closer' EP Release
donderdag 28 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
zondag 18 april

Megaherz

zondag 2 mei

[UITVERKOCHT] The Commitments Project

Film + Live
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden