donderdag 13 juli

Golden Earring

Grenswerk Open Air
tickets
Rock / De Doolhof, Tegelen
Open 19:00 / Aanvang 20:00
Golden Earring (incl. 1,- service kosten) 31 euro

Golden Earring speelt op donderdag 13 juli op Grenswerk Open Air in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De band rondom zanger Barry Hay is de eerste bevestiging voor de tweede editie van het festival. Golden Earring (opgericht in 1961) is een van de langst bestaande Nederlandse rockbands. De band kende internationaal succes met hun hits Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. De klassieke bezetting (Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk) ontstond in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en was in de jaren zeventig en tachtig een internationale top-band, met een aantal grote hits in de Verenigde Staten.

De Doolhof is een openluchttheater gelegen in een sprookjesachtige en bosrijke omgeving die in de zomer helemaal tot bloei komt. Ontstaan als dwaaltuin voor een kloosterorde, is De Doolhof sinds 1926 de plek waar om de vijf jaar de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Ook het Bluesrock festival wordt al 25 jaar op deze locatie gehouden. Dit jaar vindt de tweede editie van Grenswerk Open Air plaats. In de Doolhof is een grote overkapping, alle bezoekers staan ten allen tijde droog. Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Grenswerk Open Air. De headliners waren UB40 en Rowwen Hèze. Golden Earring gaf in 2015 al eens een uitverkocht concert in de Doolhof. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track.

De kaartverkoop voor dit concert gaat aanstaande zaterdag 21 januari om 10:00 van start via deze website en de volgende voorverkooppunten:

Sounds, Venlo
Eetcafé Grenswerk, Venlo
Huis van de Streek, Horst
Read Shop, Tegelen
Marskramer/Intertoys, Belfeld
Plus Savelkoul, Reuver

Tweets

Tips

zaterdag 10 juni

Block Party presents:
Jonna Fraser

Ilias Op De Beat + Legy & Le Cap + Dj TariQ + Stayy Cozy + Amin + Jop Cox
uitverkocht
zondag 16 juli

[UITVERKOCHT]
K3

Openluchttheater De Doolhof, Tegelen
donderdag 2 november

Dan Baird & Homemade Sin met Otis Gibbs

zaterdag 24 juni

Hitszone

Fuiven en schuifelen als in 1999: De Salou Editie
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren