12 oktober 2023

Gruppo Sportivo

The Spotify Tour - Refreshed
archief
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 20 euro

Let op: deze show is verplaatst naar 12 oktober. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met info. Tickets blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe datum.

Op veler verzoek krijgt The Spotify Tour van Gruppo Sportivo in 2023 een vervolg. En Gruppo keert dan ook wederom terug naar Venlo! Opnieuw zullen de vaakst gestreamde songs bepalend zijn voor de invulling van de setlist.

Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, P.S. 78, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zitten daar natuurlijk bij.

Sinds het bejubelde album Great (“Gruppo’s beste sinds Back to ‘78” volgens muziekmagazine OOR) en de gelijknamige tour in 2018/2019 beleeft de van oorsprong Haagse band haar zoveelste jeugd.

De bezetting van de band bestaat uit de karakteristieke frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Ook de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) zijn als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) mag inmiddels een vaste waarde genoemd worden. Wouter Kiers (saxofoon) maakt deze keer zijn opwachting als ‘special guest’ .

Tweets

Tips

zaterdag 30 maart

Nacht van de Nederpop

Met o.a. Het Goede Doel, The Time Bandits, Toontje Lager, VOF de Kunst en Lois Lane
zondag 7 april

BRUUT!

zondag 15 september

Laurence Jones

donderdag 4 april

Vandenberg

+ Marco Mendoza
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden