10 juni 2022

GW:AM presents Spitnoise + System Overload

Voltcraft b2b Emphasis + Genisys + Re-Pulz + Hosted by MC Omen
archief
Hardstyle & Hardcore
Aanvang 23:00 / Einde 04:00
Early Bird 11,50 euro
Voorverkoop 13,50 euro
Deurverkoop 16 euro
Leeftijd: 18+

Dit event zou eigenlijk afgelopen december plaatsvinden maar kon toen niet doorgaan… Maar we zijn er weer! Op vrijdag 10 juni komen Spitnoise + System Overload + Voltcraft b2b Emphasis + Genisys + Re-Pulz + Hosted by MC Omen naar Grenswerk voor een avondje STAMPEN!

Stan Slegers, beter bekend als Spitnoise, is een snel opkomende hardcore DJ en producer. Na het bezoeken van zijn eerste hardcore feest toen hij 15 was, groeide de passie. Hij begon met produceren en na zijn eerste optreden in 2014 was hij vastbesloten om er zijn fulltime baan van te maken. Later dat jaar bracht hij zijn eerste track uit en begon hij aan zijn eerste EP te werken. Sindsdien draaide hij al op evenementen als Defqon.1, Thunderdome, Tomorrowland, Mysteryland, Dominator en Decibel Outdoor Festival.

System Overload speelde ook op veel grote festivals en werd zelfs gevraagd om de officiële anthems te produceren voor Harmony of Hardcore, Ground Zero en Army of Hardcore. Je hebt vast zijn grootste hits op de dansvloer gehoord, zoals “System Overload – Geef maar gas”, “System Overload vs F-Noize – Gabbers in Pariz” en “Partyraiser vs F-Noize – La Bomba (System Overload Remix)” . Ook maakte hij een zeer goed ontvangen remix van het nummer “Stainless Steel” op het recente Angerfist album, een nummer dat niet alleen volledige steun kreeg van Angerfist zelf, maar ook van onder meer Partyraiser, Destructive Tendencies, F-Noize en Miss K8

Spitnoise + System Overload + Voltcraft b2b Emphasis + Genisys + Re-Pulz + Hosted by MC Omen.

Tweets

Tips

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein
vrijdag 11 november

Wild Romance

+ YOUSTN
zaterdag 1 oktober

Nifra b2b Fisherman OTC

Airwalk presents
donderdag 14 juli

The Sadies

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden