donderdag 25 februari

Hannah Mae

Little Things Tour
tickets
Singer - Songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 15 euro

Deze show is verplaatst naar 25.02.2021. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Een refund aanvragen is ook mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Hannah Mae komt in november met haar ‘Little Things Tour’ naar Venlo! De ‘Little Things Tour’ heeft haar naam te danken aan de gelijknamige single die Hannah begin september uitbracht. Ze schreef het nummer in Nashville met niemand minder dan Rob en Matthew Crosby, bekend van The Common Linnets. ‘Little Things’ sluit perfect aan bij het gevoel dat veel mensen nu hebben; het zijn de kleine dingen die het doen. Inmiddels was ze met haar nieuwe single al te gast bij NPO Radio 2 Muziekcafé en 100% NL.

In het najaar van 2019 bracht Hannah haar debuutsingle ‘Back To You’ uit. Het liedje, gebruikt in een Tv-reclame van Plus Supermarkt, werd een grote radiohit (o.a. Top Song bij Radio 2) en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Radio 2 DJ Rob Stenders, 5 Uur Live, Jinek en Tijd Voor MAX op. Tevens heeft Hannah opgetreden voor niemand minder dan onze Koning & Koningin. De single heeft inmiddels ruim 7 miljoen streams en wordt nog regelmatig gedraaid op de radio.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live.

Tips

zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
vrijdag 22 januari

[WORDT VERPLAATST] Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
vrijdag 5 november

Antimatter

in de Joriskerk
vrijdag 16 april

Voltage

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden