16 juli 2021

Hannah Mae

Little Things Tour
archief
Singer - Songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 15 euro

Deze show is verplaatst naar vrijdag 16 juli. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Een refund aanvragen is ook mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Hannah Mae komt in juli met haar ‘Little Things Tour’ naar Venlo! De ‘Little Things Tour’ heeft haar naam te danken aan de gelijknamige single die Hannah begin september uitbracht. Ze schreef het nummer in Nashville met niemand minder dan Rob en Matthew Crosby, bekend van The Common Linnets. ‘Little Things’ sluit perfect aan bij het gevoel dat veel mensen nu hebben; het zijn de kleine dingen die het doen. Inmiddels was ze met haar nieuwe single al te gast bij NPO Radio 2 Muziekcafé en 100% NL.

In het najaar van 2019 bracht Hannah haar debuutsingle ‘Back To You’ uit. Het liedje, gebruikt in een Tv-reclame van Plus Supermarkt, werd een grote radiohit (o.a. Top Song bij Radio 2) en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Radio 2 DJ Rob Stenders, 5 Uur Live, Jinek en Tijd Voor MAX op. Tevens heeft Hannah opgetreden voor niemand minder dan onze Koning & Koningin. De single heeft inmiddels ruim 7 miljoen streams en wordt nog regelmatig gedraaid op de radio.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live.

Tips

zaterdag 26 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
in de Maaspoort
donderdag 5 mei

Arrested Development

in samenwerking met Calico Jack
zaterdag 12 maart

Aloha Fest 5

w/ The Tremolo Beergut + Thee Andrews Surfers + Los Venturas + The Surfbeat Club + Aloha Sluts + Black Djangos
vrijdag 6 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden