05 december 2021

[GEANNULEERD] Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
archief
Jimi Hendrix Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 14 euro

Deze show is geannuleerd. Binnen de huidige maatregelen is het voor ons helaas onmogelijk om deze avond doorgang te laten vinden. Alle ticketskopers kunnen een refund verwachten.

The Tightropes
The Tightropes is een stomend, blues-gedreven, funky powertrio die weet hoe je muziek maakt. “I jam therefore I am” is de filosofie die de band ademt; De liveshows van het drietal staan bol met terplekke geïmproviseerde, soulvolle jams doorspekt met een lading vette groove.

Tom Veltien
Grensverleggend is het stempel dat stevig op het temperamentvolle gitaartalent Tom Veltien gedrukt kan worden. Energiek, impulsief en dynamisch zijn de krachttermen die hier volledig van toepassing zijn. Deze jonge onbesuisde gitarist heeft alles onder controle en is beïnvloed door Pink Floyd, Jeff Beck, Jimi Hendrix en speelde met muzikanten uit binnen- en buitenland.

Let op: dit is een Club Grenswerk show. Club Grenswerk-leden kunnen deze show gratis bezoeken op vertoon van hun pas. Helaas zijn alle passen voor aankomend jaar uitverkocht. Meer info vind je hier.

Tips

zaterdag 22 april

The Fortunate Sons

CCR: 50 Years of Rock ‘n Roll History
donderdag 13 april

Martin Turner

ex Wishbone Ash
zaterdag 4 maart

Trijntje Zingt Vrienten met Vrienten

Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten
vrijdag 28 april

Popa Chubby

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden