05 december 2021

[GEANNULEERD] Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
archief
Jimi Hendrix Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 14 euro

Deze show is geannuleerd. Binnen de huidige maatregelen is het voor ons helaas onmogelijk om deze avond doorgang te laten vinden. Alle ticketskopers kunnen een refund verwachten.

The Tightropes
The Tightropes is een stomend, blues-gedreven, funky powertrio die weet hoe je muziek maakt. “I jam therefore I am” is de filosofie die de band ademt; De liveshows van het drietal staan bol met terplekke geïmproviseerde, soulvolle jams doorspekt met een lading vette groove.

Tom Veltien
Grensverleggend is het stempel dat stevig op het temperamentvolle gitaartalent Tom Veltien gedrukt kan worden. Energiek, impulsief en dynamisch zijn de krachttermen die hier volledig van toepassing zijn. Deze jonge onbesuisde gitarist heeft alles onder controle en is beïnvloed door Pink Floyd, Jeff Beck, Jimi Hendrix en speelde met muzikanten uit binnen- en buitenland.

Let op: dit is een Club Grenswerk show. Club Grenswerk-leden kunnen deze show gratis bezoeken op vertoon van hun pas. Helaas zijn alle passen voor aankomend jaar uitverkocht. Meer info vind je hier.

Tips

zondag 17 maart

Score Jazz Orchestra: Sven Figee

donderdag 14 maart

Gallowstreet

Presents: A Trip Worth Making
zondag 7 april

BRUUT!

vrijdag 15 november

Elmer

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden