31 oktober 2020

[VERPLAATST] Hendrix 50th Memorial Show

Verplaatst naar 22-01-2021
archief
Jimi Hendrix Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 14 euro

Dit concert is verplaatst naar 22-01-2021. Er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar alle kaartkopers.

Op 18 september 2020 is het vijftig jaar geleden dat Jimi Hendrix, een van de meest invloedrijke gitaristen uit de muziekgeschiedenis is gestorven. Naar aanleiding van Jimi’s sterfdag zullen The Tightropes samen met special guest Tom Veltien op gitaar, een avondvullende “Tribute to Jimi Hendrix” verzorgen. Liefhebbers van Hendrix en zijn bluesrock kunnen tijdens een van de vijf shows hun hart ophalen en genieten van zowel bekende Hendrix-hits en -klassiekers als een greep uit obscuurder materiaal. Dit vanzelfsprekend allemaal in een setting die corona-proof is.

The Tightropes
The Tightropes is een stomend, blues-gedreven, funky powertrio die weet hoe je muziek maakt. “I jam therefore I am” is de filosofie die de band ademt; De liveshows van het drietal staan bol met terplekke geïmproviseerde, soulvolle jams doorspekt met een lading vette groove.

Tom Veltien
Grensverleggend is het stempel dat stevig op het temperamentvolle gitaartalent Tom Veltien gedrukt kan worden. Energiek, impulsief en dynamisch zijn de krachttermen die hier volledig van toepassing zijn. Deze jonge onbesuisde gitarist heeft alles onder controle en is beïnvloed door Pink Floyd, Jeff Beck, Jimi Hendrix en speelde met muzikanten uit binnen- en buitenland.

Tips

zondag 15 september

Laurence Jones

+ Danny Giles
woensdag 27 november

Leoniden

vrijdag 16 mei

Her Majesty

San Francisco City Trip
donderdag 24 oktober

Pip Blom + Afterpartees

Tien Jaar Grenswerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden