vrijdag 16 mei

Her Majesty

San Francisco City Trip
tickets
60's & 70's
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 27 euro

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe show naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig.

Dompel je onder in de muziek van Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en vele andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden.

De wijk Haight-Ashbury, kustgebied The Bay Area, de hippies, de opnamestudio van Wally Heider, het Monterey Festival, concertzalen Fillmore en Winterland; de stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten van over de hele wereld.

Her Majesty omarmt alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust van de jaren ’60 en ’70. San Francisco City Trip is het logische vervolg op al hun eerdere tournees en wordt verrijkt met projecties van prachtige beelden en animaties.

“Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.” (de Volkskrant).

Tips

donderdag 3 oktober

The Three Degrees

zaterdag 18 januari

Toontje Lager

zaterdag 14 september

Flyte

Call It What You Want
donderdag 17 oktober

Portland

+ Noa Lee
Tien Jaar Grenswerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden