10 februari 2019

Hippe Gasten

De rockband voor kids!
i.s.m. De Maaspoort Theater & Events
archief
Rock voor kids
Open 15:00 / Aanvang 16:00
Voorverkoop 11 euro
Deurverkoop 13,50 euro

Let op: dit concert is in samenwerking met De Maaspoort Theater & Events. Tickets kunnen via beide websites gekocht worden. Dit concert vindt plaats in Grenswerk.

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen! Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert! Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dit nieuwe album geeft de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en ze zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren!

Tijdens deze clubtour worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom.
Komkommermaarbij!

Tweets

Tips

vrijdag 18 oktober

MY BABY

Vijf Jaar Grenswerk!
vrijdag 13 september

Kovacs

+ NOWA
zaterdag 22 juni

Ack van Rooyen met Conservatorium Big Band

Trumpet Festival Venlo
zaterdag 24 augustus

Vlotgenot

The Loveboat Editie
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden