08 april 2023

Hypno5e

+ Probation + No Permission
archief
Metal & Hardcore & Sludge
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 15 euro

Deze Franse formatie is een must-see voor alle liefhebbers van progressieve (post) metal. Hypno5e laat zich niet makkelijk omschrijven. De avontuurlijke band produceert muziek waar je de tijd voor moet nemen, maar die uitblinkt in schoonheid. De cinematische nummers kennen veelal een lange opbouw en monden uit in een opwindende rollercoaster van progressieve metalstijlen. Soms bruut, dan weer ingetogen. Denk aan een kruising van The Ocean, Gojira en Amenra.

De instrumentbeheersing is daarnaast fenomenaal. Wat goed tot uiting komt op hun laatste wapenfeit uit 2019 en tevens een parel van een album; ‘A Distant (Dark) Source’. De band heeft eerder getourd met o.a Gojira, The Ocean Collective, Jinjer & meer.

Gooi een zanger uit de metal scene, een gitarist uit de hardcore scene en een drummer uit de punk/thrash scene bij elkaar wat krijg je dan? Probation! Deze boys halen hun inspiratie uit bands als Ringworm, Brutality Will Prevail & Nails. Rammen geblazen dus!

Beeld je in: Vieze gitaren, lekkere grooves en een scala aan harde riffs die samen een muur van geluid vormen. Combineer deze elementen met de aardschuddende vocalen en oprechte teksten van vocalist Mees Stevens, en de uitkomst is No Permission.

Tips

zaterdag 8 juni

Moksi & Friends

B2B EDITION w/ Moksi + Curbi + Michael Sparks + Merow + Eleganto + Domper
zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
donderdag 21 november

Will And The People

vrijdag 15 november

Elmer

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden